Portfolio

01.

Nyomi De Zwart - Strijp-S

Nyomi de Zwart is afgestudeerd danseres aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Op Strijp-S in Eindhoven hebben we een dans gefilmd van haar met eigen choreografie.

02.

De bouw van Credohuis Parkstad

In Kerkrade is in 2021 begonnen met de verbouwing van een oud café naar Credohuis Parkstad. Een huis voor dak- en of thuisloze jongeren in Parkstad. In dit proces van verbouwingen is er een serie afleveringen gemaakt over het proces en de werking van de verbouwingen, het huis en de jongeren die er uiteindelijk een kunnen gaan wonen.

03.

Foodtour Maastricht

Als Pilot aflevering voor een nieuwe online webserie hebben Foodtour Maastricht. Hiermee wilden we de kijker meenemen op een tour door een stad door middel van leuke en gezellige Horeca plekjes te tonen. Want liefde gaat uiteindelijk toch door de maag?

04.

Expeditie Houtbouw en Landschap

We hebben een combinatie van twee video's gemaakt rondom een netwerk event over Houtbouw en Landschap in Best. Hierbij werd ook het kunstwerk 'Groen Goud' van Juul Rameau geopend. Een week eerder is daarom deze video opgenomen waarbij wethouder Stan van der Heijden van de gemeente Best in gesprek gaat met Juul Rameau over het ontstaan en de betekenis van het kunstwerk.

05.

Zoo van Zand

Gaiazoo kwam met de vraag of wij een promotievideo voor hun nieuwe Zoo van Zand wereldsculpturenfestival konden maken. De video is een combinatie van timelapsing, sfeerbeelden en een interview met de sculper geworden.

06.

The Future Sounds Good

In het laatste jaar van mijn Bachelor opleiding heb ik in samenwerking met een groep studenten deze documentaire mogen maken over muziektalent in Belgisch-Limburg.

07.

Trouwerij Christy & Marco

Trouwfilm Christy & Marco