Over

Visual Pieces is een media productiebedrijf gelegen in het Limburgse Brunssum. Onze focus ligt op het produceren en regisseren van video’s vaak in de vorm van een documentaire. De stijl die ons het beste omschrijft is Story-Based filmmaking, een stijl waarbij we vanuit uw verhaal of bedrijf (en uw eigen ideeën) gaan zoeken naar een stijl en concept dat volledig aansluit bij u of uw bedrijf. Wij werken per opdracht met een fijn team aan freelancers die op allerlei manieren dit verhaal audiovisueel willen omzetten voor u. De drijvende kracht achter alles is Bram Ekkel, 26 jaar en woonachtig in Brunssum.

 

Bram heeft in 2022 zijn master in de audiovisuele kunsten aan LUCA School of Arts behaald en is afgestudeerd met de documentaire ‘De Weg naar een eigen Plek’. Deze documentaire en de ontwikkeling als maker die Bram heeft doorgemaakt, hebben ook bovenstaande visie en stijl gecreëerd. Persoonlijke en impactvolle projecten maken die een diepere lading hebben dan enkel een film op een social media platform, maar een duidelijke verandering mogen gaan brengen in de samenleving, op welk vlak dan ook.

 

In de vrije tijd volgt en kijkt Bram graag naar sport, waaronder de Formula 1. Hij is erg geïnteresseerd in maatschappelijke thema’s, waardoor hij ook heeft gezien dat iedereen een verhaal heeft om te vertellen. Om juist op die manier het licht van de wereld te mogen zijn. Daarnaast houdt Bram van lekker eten, en gaat hij een spelletjesavond met vrienden niet uit de weg. Maar hij kan daardoor iets minder tegen zijn verlies. Hij ontdekt graag de wereld en is niet bang voor een snelle of gekke achtbaan.

 

We horen graag uw ideeën en visie om met u samen een geweldig en impactvol project neer te kunnen zetten. Ga hiervoor naar de contactpagina en stuur ons uw verhaal!